Huvudrätter


À la carte – Trerätters

Lyxig trerätters-meny – vid riktigt festliga tillfällen vill man gärna ha maten serverad vid bordet.
Vi har även vegetarisk trerätters, perfekt mat till många. Tänk på att det vid sittande middag krävs kockar som lägger maten på tallrikar (450 kr/timme) samt serveringspersonal (415 kr/timme). Minimum fyra timmar + en timmes restid per personal. Det behövs även en plats för kockarna att arbeta på.

Kycklingbröst

245 kr

Kycklingbröst med ugnsrostad kulpotatis, belugalinser i rödvinsreduktion, bakad tomat samt chèvre- och rosépepparcreme

Lax

255 kr

Med glaserade betor, rödbetshummus, harissamajonnäs, fläder och limemarinerad spetskål samt sojabakad steklök

Oxfilé

280 kr

Mjukbakad helstekt oxfilé, baconlindade haricots verts, salt- och socker-bakad plommontomat, rödvinsås samt potatisgratäng smaksatt med chèvre

Sörmländsk Dovhjortfilé

320 kr

med confiterad potatis bakad i ankfett med rosmarin och vitlök, honungsrostad minimorot, svampragu samt dippsås på ädelost från Jürss mejeri.

Vegetarisk dröm

235 kr

Salt- och sojabakad rotselleri, rostad butternutpumpa och sötpotatis, rödbetsblommor samt björnbärssky och valnötter

Aktuellt hos Dahlin's Catering

Beställ catering